Suksess!

Mine bestillinger

Velkommen, User

Her har du en oversikt over dine reservasjoner!
Du kan oppdatere din kontaktinformasjon og om nødvendig kan du enkelt kansellere din reservasjon.

Prisene på DS 3 Crossback E-Tense er nå klare. For at en selger skal kunne kontakte deg for bestilling av bilen må du først velge din prefererte forhandler.
En selger vil ikke ha mulighet til å kontakte dere om bestilling før preferert forhandler er valgt.
Du som er på reservasjonslisten vil bli kontaktet ila de neste ukene så snart dere har valgt en foretrukket forhandler. Forhandlere vil begynne å kontakte dere fra onsdag 13. mars.

Du har ingen reservasjoner

Vi minner om at Norge er et prioritert marked og at reservasjonskunder vil få tildelt bil først

Det norske markedet har prioritet for levering av biler og de 100 første reservasjonskundene vil få mulighet til å få bil allerede høsten 2019. Det er også svært gledelig å kunne forsikre alle de kundene som står på reservasjonslisten at dersom de signerer kontrakt i 2019, vil de få levert bil første halvår 2020.

Så snart en kunde har skrevet kontrakt vil reservasjonsbeløpet på 3.333 kroner bli refundert. Biler vil bli tildelt iht kønummer i reservasjonslisten. Nye kunder som ikke har reservert bil vil få tildeling etter reservasjonslisten er fullført.

Lurer du på hvordan bilen ser ut og ønsker å se den live?

Fra april vil fossilversjonen av DS 3 Crossback være tilgjengelig i butikk hos din valgte forhandler for de kundene som ønsker å se bilen live. Det vil være fullt mulig å sette seg inn i bilen, teste plassen i bagasjerommet etc.

Hvor raskt må jeg bestemme meg?

Vi ønsker å gi alle kunder på reservasjonslisten litt tid til å bestemme seg og mulighet til å utforske fossilversjonen av DS 3 Crossback før dere tar et valg om å skrive kontrakt. Vi ønsker derfor at kunder på reservasjonslisten skal få tiden frem til 30. april før dere skal trenge å ta et valg. Dersom du ikke har bestemt deg innen 30. april vil vi fjerne deg fra reservasjonslisten og gi bort plassen din i køen til den neste på listen. Det vil selvfølgelig være mulighet til å bestille bil også etter 30. april, men da vil du ikke beholde din plass i køen og vil få tildelt bil på lik linje med de som ikke står på reservasjonslisten i dag. Vi håper priser, mulighet til å se fossilversjonen i butikk, samt muligheten til å utforske din drømmebil i konfiguratoren kan hjelpe kunder på veien til å ta et valg. Det vil selvfølgelig også være mulighet for å kontakte forhandler for de spørsmål dere skulle ha.

Sjekk priser og utstyr i prislisten, bygg din drømmebil i vår konfigurator, eller les mer om modellen på våre merkesider www.dsautomobiles.no Vi vil holde alle kunder på reservasjonslisten løpende oppdatert i tiden fremover med relevant informasjon vedrørende levering, utstyr, lading etc.

Har du andre spørsmål rundt din reservasjon. Kontakt oss på:
Mail: dsautomobiles@bos.no
Telefon: 22003380

Session expired

Your session has been expired. Please log in again.
Ok