Suksess!

Om nye DS 3 CrossbackVilkar og betingelserKontakt Oss

Rotfestet i historien, for å inspirere fremtiden!

  • 50 kWh lithium-ion batteri med active cooling
  • Minimum 300 km WLTP
  • Ladesystem: Combo Charging System CCS
  • Hurtiglader/hastighet: Inntil 100 kw/80% på 30 min
  • Bagasjerom 350 VDA liter
  • Motor: 100 kw/136 hk
  • Varmepumpe
  • Appstyring av varme og lading
Informasjon

DS 3 Crossback E-Tense er en elektrisk premium kompakt-SUV. Den er 4,12 meter lang, 1,8 meter bred, 350 liter bagasjerom og med ekstra bakkeklaring.

Designelementer som er unikt for segmentet og spesielt for DS 3 Crossback E-Tense:
• Usynlige gummlister i nedre kant av sidevinduer.
• Elegante flush-integrerte dørhandtak.
• Ren taklinje uten antenne.
• Mulighet for tofarget karosseri.
• Haifinne på siden. Dette er en DS 3-arv.

Bygg din egen DS 3 Crossback E-Tense

Det starter på utsiden: 10 farger (inkludert Millenium blue fra DS X E-TENSE) og 3 takfarger er starten på individualiseringen.

Dette toppes med en DS inspirasjon! Dette gir et ekstra uttrykk, og for DS 3 Crossback E-Tense kan man velge mellom MONTMARTRE, BASTILLE, RIVOLI og OPERA. Disse inspirasjonene kombinerer farger og materialer både på inn- og utsiden, for de som ønsker et maksimalt personlig preg.

Inspirasjonene setter sitt unike stempel på interiøret for å gi et ekstra luksuriøst preg. Det kan være skinn, Nappa skinn, “art leather”-utførelse eller Alcantara. Man kan også velge perlesøm og diamantmønster i interiøret.

Komfort unik for klassen

Med DS 3 Crossback E-Tense skal passasjerene oppleve en komfort som er unik for klassen.

Komfort starter med setene. Setene i DS 3 Crossback E-Tense omfavner kroppen. De kommer også med massasje og varme.

Det er også gjort mye for å sørge for et lavt støynivå. Dørene har fått tykkere plater, nyutviklede luftdyser i kupéen, tykkere sideruter og en frontrute med ekstra lyddemping.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE – 100% elektrisk

Med DS 3 Crossback E-Tense blir drømmen om en luksuriøs elektrisk bil virkelig! Denne bilen kan snart bestilles og blir levert utover høsten 2019. Med en elektrisk motor på 136 hestekrefter og et batteri på 50 kWh, vil rekkevidden på denne bilen bli over 300 km målt etter WLTP. (NEDC 450 km).

ELEKTRISK drivlinje på DS 3 CROSSBACK E-TENSE:

– Elektrisk motor på 136 hestekrefter.
– 260 newtometer dreiemoment.
– 50 kWh batteri plassert i gulvet.
– Rekkevidde på over 300 km etter WLTP.
– Kompatibel med ladestasjoner opp til 100 kw.
– Ny generasjon energieffektiv varmepumpe.
– Opptil 20% regenerering ved bykjøring. Teknologi utviklet i Formula E.
– 0 til 50 km/t på 3,3 sekunder og 0 til 100 km/t på 8,7 sekunder.
– Med en 11 kw veggboks lades batteriet til 100 prosent på 5 timer. Med en 100 kw lader lades batteriet til 80 prosent på 30 minutter (9 km kjørelengde per minutt). Batteriet har aktiv kjøling ved lading.

DS MATRIX LED VISION

Dette skaper ikke bare den visuelle identiteten i fronten på bilen. Dette er et unikt lyssystem som gjør at du kan bruke fjernlys hele tiden. 15 moduler med LED sørger et optimalt lysbilde og tilpasser seg omgivelsene og andre trafikanter og sørger for at man ikke blender noen.

DS DRIVE ASSIST

DS 3 Crossback E-Tense er like ideell på langtur som i byen. Systemet virker opptil 180 km/t og sørger for å holde bilen i det feltet den hører hjemme ved hjelp av en filholderassistent. Adaptiv cruisecontrol sørger for å holde en sikker avstand til bilen foran og bremser ned til full stopp hvis situasjonen krever det. Dette er selvkjøring på nivå 2.

AVANSERT SIKKERHET

DS 3 Crossback E-Tense er utstyrt med en rekke sikkerhetsinnretninger for å gi deg en trygg og bekymringsfri kjøretur. For eksempel ACTIVE SAFETY BRAKE, en nødbremsassistent som indentifiserer syklister, fotgjengere og andre biler. Ved behov vil DS 3 Crossback E-Tense nødbremse uten hjelp fra føreren, dag som natt.

DS SMART ACCESS

DS 3 Crossback E-Tense er en nøkkelfri bil hvis man ønsker det. Du kan låse opp og starte bilen med mobiltelefon og MyDS app. Lån bort bilen til hvem du vil, uten å gi fra deg nøkkelen.

DIGITAL FØRERPLASS

DS3 Crossback E-Tense er både moderne og intuitiv. Det digitale instrumentpanelet lar fører enkelt beholde oversikten over alt av informasjon. Et hjul på rattet åpner en meny hvor du kan velge mellom 5 skjermmoduser som ytterligere kan tilpasses førerens behov.

Head-up display viser informasjon i farger på en skjerm som kommer opp av dashbordet.

Kronen på verket er en 10,3-tommers skjerm som sitter i midtkonsollen. Dette er den største skjermen i klassen.

Reservasjon av DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Reservasjonsbeløp

For at din plass i køen skal gjøres gjeldende må du betale et reservasjonsbeløp på kr. 3.333 til oss. Når betalingen av reservasjonsbeløp er gjennomført, og akseptert reservasjon mottar du skriftlig bekreftelse på e-post fra oss på din reservasjon.

Du kan når som helst trekke din reservasjon og få hele reservasjonsbeløpet tilbakebetalt på kortet du betalte med, så fremt du ikke har inngått en kjøpsavtale med forhandler.

Vi vil plassere reservasjonsbeløpet på separat konto, men ikke betale renter på beløpet. Reservasjonen din kan ikke overdras til annen part eller overføres uten skriftlig samtykke fra DS Automobiles Norge. Ved å foreta reservasjon på DS 3 Crossback e-Tense aksepterer du at DS Automobiles Norge ved Bertel O. Steen AS / CDS Norge AS kan utbetale reservasjonssummen tilbake til kortet du betalte med i forbindelse med at du inngår kjøpskontrakt med forhandleren.

Så snart du har betalt depositumet i banksystemet vil du få mulighet til å opprette en “Min side” hvor du kan følge med på din reservasjon. Du vil også få tilsendt en bekreftelse på e-post som inneholder din reservasjons ID som sier noe om hvilken plass du har i køen.

Kjøpskontrakt og tilbakebetaling av reservasjonsbeløp

Denne reservasjonen gir deg en prioritert plass i kø for bestilling av DS 3 Crossback e-Tense. Reservasjonen utgjør ikke et kjøp eller en endelig bestilling, kun en forhåndsreservasjon. Kjøpet gjennomføres ved at du inngår en kjøpskontrakt med din valgte forhandler. Valg av forhandler vil skje i forkant av salgsstart. Din valgte forhandler vil kontakte deg når fabrikken åpner for bestilling av produksjon av DS 3 Crossback e-Tense, utarbeide en kjøpskontrakt til signering og foreta en bestilling av bilen med ønsket utstyr. Bertel O. Steen AS / CDS Norge AS har rett til å henvise deg til en annen enn din valgte forhandler når kjøpskontrakt skal inngås. Ønsker du å kansellere din reservasjon kan du enkelt gjøre det via “Min side”. Pengene blir da tilbakeført til konto innen 5 dager (debetkort), eller slutten av inneværende måned (kredittkort). Har du andre spørsmål rundt ditt reservasjonsbeløp kan du kontakte oss på dsautomobiles@bos.no

Levering

Vi vil løpende oppdatere alle som har reservert bil straks vi kan være mer spesifikke på leveringstid. Vi tar forbehold om at opplysningene om levering kan endres.

Vi vil bestille produksjon av bilen din basert på din plass i køen. Da leveringstid kan påvirkes av ulike forhold, som for eksempel geografisk område for levering, spesifikasjoner du velger til bilen din og tilhørende produksjonstid, kan leveringstiden avvike fra din plass i køen. Merk at importør vil sette av et begrenset antall biler til interne formål før kundeutlevering starter.

Pris

Prisen på DS 3 Crossback e-Tense vil ikke være klar før det åpnes for endelig bestilling, men vi er trygge på at den blir konkurransedyktig i sitt segment.

Dersom jeg lurer på bilens pris, spesifikasjoner, leveringstid etc. Hvem kontakter jeg da?

DS 3 Crossback e-Tense er en elektrisk premium B-SUV. Konkret informasjon om modellen vil foreligge ved offisiell salgsstart og ved kontraktsinngåelse. DS Automobiles og/eller forhandler vil kontakte deg så snart mer informasjon foreligger. Les mer om bilen under «OM DS 3 CROSSBACK».

Personvern

Personopplysninger

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger
Vi behandler dine personopplysninger fordi det er nødvendig for å kunne gjennomføre din reservasjon av DS 3 Crossback e-Tense.

Bruk av dine personopplysninger i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester gjør vi kun dersom vi har innhentet samtykke fra deg til dette.

Hvordan bruker vi personopplysninger om deg?

Vi trenger de opplysningene om deg som er beskrevet over for å gjennomføre din reservasjon av DS 3 Crossback e-Tense og for å kansellere reservasjonen din, dersom du velger å kansellere. Det er derfor et vilkår for at du kan foreta en reservasjon at du gir oss de nødvendige opplysningene om deg. Vi bruker også dine opplysninger for å oppdatere deg om status på produksjon av DS 3 Crossback og leveringstid.

Vi vil også bruke dine kontaktopplysninger til å sende deg nyheter og markedsføring om produkter og tjenester Bertel O. Steen tilbyr, dersom du har samtykket til å motta dette.

Hvem deler vi personopplysningene dine med?

Bertel O. Steen AS deler kun dine personopplysninger internt i konsernet, samt med våre forhandlere og agenter og kun i den utstrekning dette er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg og for å kunne gi deg informasjon og markedsføring, dersom du har samtykket til dette. Våre ansatte, forhandlere og agenter er underlagt taushetsplikt.

Vi utleverer kun dine personopplysninger til statlige institusjoner eller myndigheter dersom vi er rettslig pålagt å gjøre dette.

Innsyn, retting og sletting av dine personopplysninger

Det er viktig at opplysningene vi har samlet inn om deg er riktige og oppdaterte. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg og rett til å be om at vi korrigerer uriktige opplysninger. Du har også rett til å kreve at vi sletter opplysninger vi har lagret om deg, så fremt vi ikke trenger personopplysningene for å gjennomføre reservasjonen din.

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Vi vil lagre dine personopplysninger så lenge du har gjeldende reservasjon eller så lenge du har et kundeforhold hos Bertel O.Steen AS eller våre forhandlere og agenter.

Dersom du har samtykket til å motta informasjon og markedsføring fra oss, vil vi lagre opplysningene inntil du gir beskjed om at du ikke lenger vil at vi skal sende denne type henvendelser til deg.

Markedsføring

Vi vil gjerne informere deg om Bertel O. Steens produkter og ytelser og eventuelt spørre hva du synes om disse. Dette gjør vi kun dersom du har samtykket til det. Dette er frivillig, og du kan når som helst melde deg av å motta denne type henvendelser.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside. DS Automobiles / Bertel O. Steen AS bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse ved å ta vare på nøkkelinformasjon om dine preferanser, som for eksempel ved å huske valgene du gjorde på nettsiden slik at det blir tilpasset neste gang du besøker nettsiden. .

De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler. Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din. Her kan du normalt angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. Den eksakte fremgangsmåten avhenger litt av enheten din og hvilken nettleser du bruker.
Dersom du ikke godtar informasjonskapsler, kan det føre til dårligere funksjonalitet på våre nettlesere. Du kan når som helst slette informasjonskapsler som er lagret på datamaskinen din.

Spørsmål eller klager i tilknytning vår behandling av dine personopplysninger
Dersom du mener at vi behandler personopplysninger på en måte som ikke er lovlig, kan du sende en klage om dette til Datatilsynet.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE100% Elektrisk

Nå skjer det igjen. En ny legende er født, som under Paris Motor Show i 1955, da verden for første gang fikk oppleve bilen som vår nye DS 3 Crossback har hentet navn og filosofi fra, DS 19.

DS-modellene vi nå lanserer fører arven fra DS 19 videre som selvstendig bilmerke. DS 3 Crossback er et godt eksempel på alt som vil kjennetegne merkevaren DS; raffinert design og klassisk håndverk, krysset med ny, banebrytende teknologi. På samme måte som DS 19 revolusjonerte bildesign og kjøreglede for 60 år siden, skal DS 3 Crossback gjøre det i dag.

Vi har nå stengt muligheten for nye reservasjoner

Fra april vil fossilversjonen av DS 3 Crossback være tilgjengelig i butikk hos din valgte forhandler for de kundene som ønsker å se bilen live. Det vil være fullt mulig å sette seg inn i bilen, teste plassen i bagasjerommet etc.

De som har reservert bil

Vi ønsker å gi alle kunder på reservasjonslisten litt tid til å bestemme seg og mulighet til å utforske fossilversjonen av DS 3 Crossback før dere tar et valg om å skrive kontrakt. Vi ønsker derfor at kunder på reservasjonslisten skal få tiden frem til 30. april før dere skal trenge å ta et valg. Dersom du ikke har bestemt deg innen 30. april vil vi fjerne deg fra reservasjonslisten og gi bort plassen din i køen til den neste på listen. Det vil selvfølgelig være mulighet til å bestille bil også etter 30. april, men da vil du ikke beholde din plass i køen og vil få tildelt bil på lik linje med de som ikke står på reservasjonslisten i dag. Vi håper priser, mulighet til å se fossilversjonen i butikk, samt muligheten til å utforske din drømmebil i konfiguratoren kan hjelpe kunder på veien til å ta et valg. Det vil selvfølgelig også være mulighet for å kontakte forhandler for de spørsmål dere skulle ha.

Sjekk priser og utstyr i prislisten, bygg din drømmebil i vår konfigurator, eller les mer om modellen på våre merkesider www.dsautomobiles.no
Vi vil holde alle kunder på reservasjonslisten løpende oppdatert i tiden fremover med relevant informasjon vedrørende levering, utstyr, lading etc.

Kundeservice kan kontaktes via:
Epost: dsautomobiles@bos.no
Telefon: 22003380
Våre åpningstider er mandag til fredag kl. 08-16

Ved å sende inn en reservasjon aksepterer du de gitte opplysningene under ”vilkår og betingelser” og at importør/forhandler kan ta kontakt med deg for å informere om nye DS 3 Crossback E-Tense.

Session expired

Your session has been expired. Please log in again.
Ok